top of page

TEKENDIENSTEN

Start MVNL 

We hebben een langdurige en succesvolle samenwerking gehad met een tekenbedrijf in India voor tal van AutoCAD-tekeningen. In 2022 hebben we, in partnerschap met Umang Bhatt, ons eigen tekenbureau in India opgericht, MVNL Engineering. Ons bureau bevindt zich in Ahmedabad, waar we kunnen putten uit een overvloed aan hooggekwalificeerde technische tekenaars. Bij MVNL hebben we uitgebreide ervaring met AutoCAD, Revit en Tekla Structure, voor diverse toepassingen, zoals staalconstructietekeningen en BIM-modellering.

Voordelen

Dankzij doeltreffende communicatie en gegevensuitwisseling kunnen projecten met tekenwerk nu kostenefficiënter worden uitgevoerd. MVNL fungeert als de brug hiervoor, waardoor al uw communicatie in het Nederlands kan plaatsvinden. Als u wilt ontdekken of deze oplossing ook geschikt is voor uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen.

BIM modelering

3D BIM-modellering, het creëren van Revit-families, CAD-naar-BIM-conversie of werkplaatstekeningen, hoeveelheidsopnames, architecturale, structurele en andere BIM-oplossingen.

Staal constructietekeningen

Structurele ontwerp- en tekeningservices, waaronder staaldetailering, staaltekeningen voor de werkplaats, montage-tekeningen, fabricagetekeningen en CAD-werkplaats-tekeningen, om er maar een paar te noemen.

Architectuur

Uitgebreide architectonische planningsoplossingen, variërend van 'as-built' tekeningen tot BIM, puntwolkgegevens, werkplaatstekeningen en 3D-modellering, om er maar een paar te noemen.

Neem contact met ons op

Corsicaweg 10 

1044 AB Amsterdam

+31 85 8000 288

bottom of page