Untitled   logo   iso_cert    

Slide background

MV Ingenieursbureau B.V. start ‘solar privé’ project

In navolging van projecten uit het verleden zoals ‘pc privé’ heeft de directie de intentie uitgesproken in 2019 het project ‘solar privé’ te implementeren. MV Ingenieursbureau B.V. is momenteel in onderhandeling met meerdere importeurs van zonnepanelen systemen om een financieel zeer aantrekkelijk pakket samen te stellen voor de levering van complete zonnepanelen systemen voor privé gebruik. Naast aanschaf via de MV organisatie wordt, voor de medewerkers, de mogelijkheid geboden gebruik te maken van een kosteloos gespreide betaling. Additioneel hierop wordt de mogelijkheid geboden de installatie kosteloos, in eigen beheer, te laten uitvoeren door MV Ingenieursbureau B.V.

Contact details

MV Ingenieursbureau B.V.

Molenveld 4d

1777 HP Hippolytushoef

Arlandaweg 92

1043 EX Amsterdam

 

T: 0227 – 712 410
E: info@mvingenieursbureau.nl
BTW: NL813600248B01

Contact opnemen

Onze partners zijn onder andere: