VCA logo   logo   ISO Certified    

Slide background

Wijziging directie

Per oktober 2017 heeft de directie van MV ingenieursbureau een nieuw gezicht gekregen. Na ruim 18 jaar aan het hoofd van de organisatie te hebben gestaan, heeft Rob Dirven de mogelijkheid benut om zijn kennis en ervaring nog meer toe te leggen op de begeleiding van jong talent binnen de organisatie, het KAM systeem, calculatie en projectmanagement. De dagelijkse leiding van de organisatie is per oktober in handen van Arjan Dirven.

 

Arjan heeft de afgelopen 10 jaar in verscheidene functies ervaring opgedaan binnen de organisatie. Zowel op het gebied van milieuhygiënisch veldwerk (erkenningen SIKB BRL 1001, 1002, 2001, 2002, 2018), als Deskundig Inventariseerder Asbest (SC-560 persoonscertificaat) en DLP’er, alsmede gedurende zijn studententijd als assistent rapporteur en adviseur op het gebied van geprotocolleerd bodemonderzoek, verhardingsonderzoek en afvalstoffenonderzoek. Na het behalen van de master titel in de ‘Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen’ aan de universiteit van Amsterdam is Arjan benaderd om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen.

 

In samenwerking met het gehele team van MV ingenieursbureau kijken zowel Arjan als Rob ernaar uit om de komende jaren kwalitatief hoogwaardige producten te blijven leveren.

Contact details

Hoofdkantoor:

MV Ingenieursbureau B.V.
Westhavengebouw
Corsicaweg 10
1044 AB  Amsterdam

Dependance:

MV Ingenieursbureau B.V.
Oude Trekweg 50
8861 KT  Harlingen

 

T: 06-20138346
E: info@mvingenieursbureau.nl
BTW: NL813600248B01

Contact opnemen

Onze partners zijn onder andere: